2023

Hei kulttuurinystävien jäsen

VUOSI 2023

VIRKKALAN KULTTUURIN YSTÄVÄT - VIRKBY KULTURVÄNNER RY

Jäsenkirje joulukuu 2022


Arvoisa kulttuurin ystävä


 

Olemme laatineet toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodeksi 2023. Tuleva toimintavuosi on Lohjan juhlavuosi. Lohja täyttää 700 vuotta ja Virkkalan kirkko 70 vuotta. Tämä merkitsee myös meidän toiminnallemme aktiivista vuotta ja Kässän tilaisuuksiin runsaasti mielenkiintoisia aiheita. Vuoden ensimmäinen juhlavuoteen liittyvä tilaisuus onkin jo 8.1. järjestettävä kolmen soittajan (alttoviulu, harppu ja huilu) konsertti ”Kässän tiellä”.  Lohjan juhlavuoteen liittyy myös Kässän taidetaloon syyskaudella järjestettävä näyttely ”Merkittäviä lohjalaisia muotokuvamaalareiden silmin”.

 

Yhdistyksen teemaillat järjestetään pääsääntöisesti parillisten viikkojen keskiviikkoina, pois lukien kesä- ja heinäkuu. Ensimmäinen teemailta järjestetään 11.1. ja se käsittelee lopettaneen Lohjan Kalkkitehdas Oy:n konepajakoulun toimintaa. Muita suunniteltuja aiheita vuoden aikana ovat mm. Kirkniemen kartano, Iso-Teutarin kartano, Virkkalan vahvat naiset, Gustaf Helsingius, Virkkalan arkkitehtuuri, Virkkalan poliisit, Vieremän lukutupa ja Ahtialan kartano.

 

Tulevista tilaisuuksista tiedotetaan Ykkös-Lohja -lehden tapahtumapalstalla, yhdistyksen kotisivuilla www.virkkalankulttuurinystavat.fi, julistein Virkkalassa sekä Lohjan alueen kirjastoissa. Tilaisuuksilla pyritään tekemään tunnetuksi Virkkalan omaa kulttuuria, Virkkalan historiaa ym. mielenkiintoisia aiheita.

 

Näytelmäkerho Kässäri jatkaa toimintaansa myös tulevana vuonna. Uutta näytelmää on harjoiteltu jo syksyn aikana ja sitä esitetään keväällä viikoilla 16 ja 17 (17.–29.4.) kaikkiaan 11 kertaa. Tarkemmat esitysajat löytyvät jo kotisivuiltamme, joten voit vaikka heti varata lippuja esityksiin ohjeiden mukaan.

 

Kynnys osallistua tilaisuuksiin jätetään matalaksi, sillä tilaisuudet ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Kustannuksia katetaan tilaisuuden luonteesta riippuen osallistumismaksulla, joka kattaa tilaisuuden tarjonnan, mahdollisen ohjelmalehtisen ja kahvi/teetarjoilun.

 

Retkien järjestämistä erilaisiin kiinnostaviin kohteisiin pyritään järjestämään vallitsevan tilanteen mukaan. Tarkempaa tietoa retkistä löytyy kotisivuilta, kunhan aikataulut, kohteet ja hinnat selviävät.

 

Virkkalan Kulttuurin Ystävät ottaa käyttöön jäsenkortin vuodeksi 2023, jolla on mahdollista saada pientä alennusta ko. vuoden aikana VKY:n järjestämistä maksullisista tilaisuuksista ja retkistä. Kortin saat jonkin VKY:n keskiviikkotilaisuuden yhteydessä maksettuasi jäsenmaksun ja esittämällä todisteen maksusuorituksesta. Kortti on henkilökohtainen ja voimassa vuoden loppuun.

 

Jäsenmaksu on 10,00 € ja se pyydetään maksamaan 1.1.2023 mennessä. Merkitse maksusuoritukseen myös, kenen jäsenmaksusta/maksuista on kyse. Jos yhteystietosi ovat tammikuun 2022 jälkeen muuttuneet, tai haluat jostain syystä poistua jäsenyydestämme, tee se ystävällisesti kotisivullamme LIITY JÄSENEKSI -välilehden kautta tai ilmoittamalla siitä soittamalla/tekstiviestillä numeroon 0400475180 (Antti Tulonen).

 

VKY:n tilinumero on FI87 4006 0010 2059 83.

www.virkkalankulttuurinystavat.fi

 

TERVETULOA KÄSSÄLLE!

 

Hallitus

 

Henriette van der Woude-Rantalaiho, pj

wouderanta@gmail.com 050 582 8116

HUOMIOI!

Jos et ole saanut toukokuussa 2022 jäsenkirjettämme, meillä ei todennäköisesti ole yhteystietojasi. Ole ystävällinen ja ilmoita ne käyttäen LIITY JÄSENEKSI -välilehden LIITY TÄSTÄ linkkiä, soittamalla (0400-475180) tai sähköpostitse tulosenantti@gmail.com.

t. VKY tiedotus