2022

Kerro käynnistäsi

Meistä olisi todella mukavaa saada palautetta, olivatpa ne nyt sitten ruusuja tai risuja. Kerro täällä mielipiteesi erilaisista tilaisuuksistamme tai vain muuten kerro terveisesi. Hyviä ideoita uusiin toteutettaviin keskiviikkotapahtumiimme 2019 ovat myös hyvin tervetulleita.

Kirjoittaja Lavikko Riitta, 1. heinä, 2022

Uusi osoitteeni on
Laurinkatu 34 as 4
08100 Lohja

Sähköposti:

riitta.lavikko

@gmail.com

Kirjoittaja Kotisivuvastaava, 11. marras, 2020

Hei Mia
Hyvän idean annoit, kiitos. Enää ei puutu kuin idean toteutttaja. Koska todennäköisesti tunnet asiaa tarkemmin, kysynkin, voisitko sinä otttaa sen hoitaaksesi ja toteuttaa. Kaikki apu on tarpeen, koska toimintamme tällä hetkellä (kin) on VKY:n hallituksen varassa. Myös tieto/taito ko. idean toteuttamiseen puuttuu.
Ystävällisesti

Kirjoittaja Mia Kippilä, 11. marras, 2020

Hei
Teillä on tänään mielenkiintoinen luento kuninkaantien kiehtovista kartanoista.Näin korona aikana olisiko mahdollista jos ei nyt niin tulevaisuudessa esittää luennot myös etäyhteyksin esim.teamsin kautta.Näin mahdollistettasiin saatavuus myös suuremmalle yleisöjoukolle.

Sähköposti:

@gmail.com

mia.kippila

Kirjoittaja Kimmo Sundström , 14. kesä, 2019

Järjestetäänkö tänä kesänä retkeä Järnefeltin Rantalaan? Viime vuonna retki oli 8.8.

Sähköposti:

Kotisivu:

@gmail.com

kimmo.sundstrom1

Kirjoittaja Inkeri Toikka, 14. touko, 2019

Rebecca Hellmanin konsertti 12.5.2019
Haluan ilmaista ihastukseni eilisestä konsertista ja koko tilaisuudesta Kässän talossa. Harmittaa vaan, että jäyhänä suomalaisena en lentanyt taiteilijan kaulaan ja kiittänyt häntä. Hänen taiteensa ja viehättävä olemuksensa tekivät minuun syvän vaikutuksen.

Sähköposti:

Kotisivu:

Kirjoittaja Michaella, 13. elo, 2018

Hyvä Lohja, Bra Lojo!

Sähköposti:

mm

@hotmail.com

Kirjoittaja Carola, 15. maalis, 2017

Olisiko tuo tämäniltainen (ke 15.3.2017) filmi-ilta Kalkkipetteristä uusittavissa joskus myöhemmin? Mielelläni olisin nähnyt sen, mutta päällekkäisen menon vuoksi en voi osallistua tänään.. Vai löytyykö elokuva jostain muualta?

Sähköposti:

cajaak

@gmail.com

Kirjoittaja Jyrki Ovaska, 10. tammi, 2013

Juha Kares piti mukaansa tempaavan esitelmän koiran jalostuksesta 09.01 2013.Todella hyvä ja täyttä asiaa.Kiiiiiiitoooooos!!!!!

Sähköposti:

ovaskajyrki7

@gmail.com

Kirjoittaja Hilkka-Mari Lehto, 15. helmi, 2012

Onpa teillä miellyttävät sivut! hyvät konsertit ja Antin kanssa oli kivaa viime syksynä. saapa nähdä jatkuuko yhteistyö ja melkein on pakko harkita jäsenyyttä, siis harkita.
terveisin "Sareenska"

Sähköposti:

hilkka

@lehto.org

Kirjoittaja Jarmo Niemi, 20. tammi, 2011

Aikamatka Kievarinmäelle ja Kyrkstadin maisemiin oli mielenkiintoinen. Kieverinmäen uudemmissa taloissa asuneena ja "uudempaa" tilannetta kokeneena oli mukava nähdä, että monia vanhempaa Kievarinmäkes kokeneit oli useita paikalla tuomassa mukaan omia kokemuksiaan.


Sähköposti:

jarmo.j.niemi

@gmail.com

Kirjoittaja mirva ruohonen, 30. marras, 2010

Kiitos erilaisista lastentapahtumista, joita on Kässän Talossa järjestetty. Ovat kaikki olleet hyvin onnistuneita ja ODOTETTUJA!
Sellaisia lisää, kiitos.

Sähköposti:

@gmail.com

mirva.ruohonen

Kirjoittaja Antti Tulonen, 18. marras, 2010

Kiitos Daniela palautteestasi. Olemme Kulttuurinystävien hallituksessa
todella onnellisia, että tapahtumamme huomataan ja niihin ideoimamme aiheet antavat kuulijalle hyvän mielen lisäksi innostuksen tulla uudelleenkin. Tulehan joskun kuuntelemaan myös joka toinen sunnuntai järjestettäviä konsertteja. Teemme yhteistyötä Sibeliusakatemian kanssa, joten sunnuntaimatineoidemme taso on ollut hyvinkin korkeatasoista.

Kultturellista talvea Helsingiuksentielle!

VKY

Kirjoittaja Daniela Persin, 17. marras, 2010

Kiitos tämäniltaisesta paikallishistorianluennosta. Näin Helsingiuksentiellä asuessani oli todella mielenkiintoista kuulla kuka kyseinen herra oikein oli. Teki mies vaikutuksen saavutuksillaan. Kuulen mielellään muistakin paikallisista vaikuttajista, joten jos vaan huomaan tilaisuuden ja kynnelle kykenen, niin tulen.

Sähköposti:

daniela.persin

@iki.fi