TIETOA ESIINTYJISTÄ

Lea Tuuri on esiintynyt solistina, kamarimuusikkona ja konserttimestarina Yhdysvalloissa, Israelissa, Intiassa, Tanskassa, Englannissa, Ranskassa, Kyproksella, Itävallassa, Italiassa, ja Ranskassa. Hän on tehnyt nauhoituksia Warnerille, MTV3:lle ja YLE:lle. Yhteistyö säveltäjien, kuten Jyrki Linjaman ja Itzam Zapatan kanssa on poikinut sooloviuluteoksien kantaesityksiä. Parhaillaan hän tekee taiteellisia jatko-opintoja Sibelius-Akatemian DocMus- tohtorikoulutusyksikössä aiheenaan 1900-luvun alun suuntaukset Ranskassa ja Saksassa sekä Schönbergin musiikin tulkinta. Lea on opiskellut Sibelius- Akatemiassa, Indiana University Jacobs School of Musicissa Bloomingtonissa ja New England Conservatoryssa Bostonissa mm. Kaija Saariketun ja Miriam Friedin johdolla. Lea vuonna 2011 perustetun Amaya Trion perustajajäsen. Hän on soittanut Kuopion Kaupunginorkesterin ja Länsi-Helsingin Kamariorkesterin solistina. Hän toimii freelancerina SKO:ssa, RSO:ssa. Lea soittaa StephanPeter Greinerin vuonna 2000 hänelle rakentamaa viulua.

Risto-Matti Marin (s.1976) on soittanut kansainvälisesti kiitettyjen soololevyjensä lisäksi myös kuudella kamarimusiikkilevyllä, ja tehnyt lukuisia radionauhoituksia Yleisradiolle. Lisäksi hän on esiintynyt useimmilla merkittävillä kotimaisilla musiikkifestivaaleilla. Marin suoritti taiteellisen tohtorintutkinnon kunniamaininnalla Sibelius-Akatemiassa vuonna 2010. Konsertoinnin ja levyttämisen ohessa Marin myös luennoi pianomusiikista ja pitää mestarikursseja eri puolilla Suomea. Hänen opettajinaan toimivat Sibelius-Akatemiassa Erik T. Tawaststjerna ja Teppo Koivisto. Monet merkittävät kotimaiset nykysäveltäjät ovat säveltäneet teoksiaan Marinille. Hän on sekä soolopianistina että yhdessä saksofonisti Olli-Pekka Tuomisalon kanssa kantaesittänyt parisenkymmentä uutta nykymusiikkiteosta. Marraskuussa 2017 Marin soitti Suomen ensiesityksen Matthew Whittallin pianokonsertosta "Nameless Seas" kapellimestari Olari Eltsin johtaman RSO:n solistina.

Mathias Hortling on esiintynyt Moskovan sinfoniaorkesterin, Helsingin kaupunginorkesterin, Turun filharmonisen orkesterin, Jyväskylä Sinfonian ja Helsingin Juniorijousten solistina. Kamarimuusikkona hän on esiintynyt kotimaan lisäksi useissa Euroopan maissa. Turun sellokilpailuissa 2002 ja 2006 Hortling saavutti jaetun 4. sijan ja palkittiin vuoden 2006 kilpailussa lisäksi Vilho ja Lahja Koposen säätiön nimikkopalkinnolla. Vuonna 2007 Hortling saavutti semifinaalipaikan Paulon kansainvälisessä sellokilpailussa Helsingissä. Keväällä 2008 hän suoritti diplomin erinomaisin arvosanoin ja valmistui samana keväänä musiikin maisteriksi. Nykyään Mathias Hortling toimii Helsingin kaupunginorkesterin sellistinä.