Toimintasuunnitelma
2017

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2018Yhdistys jatkaa toimintaansa vuonna 2018 samaan tapaan kuin toimintavuonna 2017. Viikoittaiset teemaillat jatkuvat vaihtelevin aihein. Tilaisuuksilla pyritään tekemään tunnetuksi Virkkalan oman kulttuurin kirjoa ja Virkkalan historiaa.

Aiheet kuitenkin ulottuvat myös Virkkalan ulkopuolelle. Kiinnostavat ja monipuoliset aiheet lisäävät kaikkien lohjalaisten tietoisuutta Virkkalan toimista. Käsityöiltoja, sekä suosittuja, runsaasi toivottuja yhteislauluiltoja jatketaan edelleen.


Jatketaan yhteistyötä Lohjan Kesän kanssa kesäajan ohjelmatoteutuksessa, esim. Petterin puistoon suunnitellaan tapahtumaa..


Jatketaan retkien järjestämistä alueemme kohteisiin ja mahdollisesti myös pidemmälle.Teatteri-, museo-, ja näyttelyretkiä ovat jäsenet toivoneet. 


Konsertteja jatketaa mahdollisuuksien mukaan. Konsertit tarjoavat korkeatasoista musiikkia ja tuovat pienimuotoisen, mutta korkeatasoisen lisänsä Lohjan taidemusiikin tarjontaan.


Kynnys osallistua tilaisuuksiin jätetään matalaksi, sillä pääsymaksuja ei ole. Kustannukset katetaan vapaaehtoisin kahvimaksuin ja avustuksin.


Myös näytelmäkerho Kässäri jatkaa entiseen tapaan, harjoituspäivä torstai. Vuoden 2018 ensi-iltaan valmistuu pienoisnäytelmä "Rinsessa Ryysynen" ja esitykset ovat hyhtikuussa viikolla 16.
Hallitus