Toimintasuunnitelma
2019

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019Yhdistys jatkaa toimintaansa vuonna 2019 samaan tapaan kuin toimintavuonna 2018. Viikoittaiset teemaillat jatkuvat vaihtelevin aihein. Tilaisuuksilla pyritään tekemään tunnetuksi Virkkalan oman kulttuurin kirjoa ja Virkkalan historiaa.

Aiheet kuitenkin ulottuvat myös Virkkalan ulkopuolelle. Kiinnostavat ja monipuoliset aiheet lisäävät kaikkien lohjalaisten tietoisuutta Virkkalan toimista. Käsityöiltoja, sekä suosittuja, runsaasi toivottuja yhteislauluiltoja jatketaan edelleen.


Jatketaan yhteistyötä Lohjan Kesän kanssa kesäajan ohjelmatoteutuksessa, esim. Petterin puistoon suunnitellaan tapahtumaa..


Jatketaan retkien järjestämistä alueemme kohteisiin ja mahdollisesti myös pidemmälle.Teatteri-, museo-, ja näyttelyretkiä ovat jäsenet toivoneet. 


Konsertteja jatketaa mahdollisuuksien mukaan. Konsertit tarjoavat korkeatasoista musiikkia ja tuovat pienimuotoisen, mutta korkeatasoisen lisänsä Lohjan taidemusiikin tarjontaan.


Kynnys osallistua tilaisuuksiin jätetään matalaksi, sillä pääsymaksuja ei ole. Kustannukset katetaan vapaaehtoisin kahvimaksuin ja avustuksin.


Myös näytelmäkerho Kässäri jatkaa entiseen tapaan, harjoituspäivä syystoimintakaudella maanantaisin klo 18.00 -20.00. Vuoden 2019 syksyn ensi-iltaan on tarkoitus saada paikallista sketsihuumoria. 
Hallitus