Toimintasuunnitelma
2017

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017Yhdistys jatkaa toimintaansa vuonna 2017 samaan tapaan kuin toimintavuonna 2016. Viikoittaiset teemaillat jatkuvat vaihtelevin aihein. Tilaisuuksilla pyritään tekemään tunnetuksi Virkkalan oman kulttuurin kirjoa ja Virkkalan historiaa.

Aiheet kuitenkin ulottuvat myös Virkkalan ulkopuolelle. Kiinnostavat ja monipuoliset aiheet lisäävät kaikkien lohjalaisten tietoisuutta Virkkalan toimista. Käsityöiltoja, sekä suosittuja, runsaasi toivottuja yhteislauluiltoja jatketaan edelleen.


Jatketaan yhteistyötä Lohjan Kesän kanssa kesäajan ohjelmatoteutuksessa, esim. Kalkin kaikuja -tapahtuman järjestäminen on suunnitelmissa.


Jatketaan retkien järjestämistä alueemme kohteisiin ja mahdollisesti myös pidemmälle.Teatteri-, museo-, ja näyttelyretkiä ovat jäsenet toivoneet. 


Konsertteja jatketaa mahdollisuuklsien mukaan. Konsertit tarjoavat korkeatasoista musiikkia ja tuovat pienimuotoisen, mutta korkeatasoisen lisänsä Lohjan taidemusiikin tarjontaan.


Kynnys osallistua tilaisuuksiin jätetään matalaksi, sillä pääsymaksuja ei ole. Kustannukset katetaan vapaaehtoisin kahvimaksuin ja avustuksin.


Myös näytelmäkerho Kässäri jatkaa entiseen tapaan, harjoituspäivä torstai. Vuoden 2017 ensi-iltaan valmistuu pienoisnäytelmä "Suur-Isolan talossa" ja esitykset ovat hyhtikuussa.
Hallitus