Hei kulttuurinystävien jäsen

VUOSI 2021

VIRKKALAN KULTTUURIN YSTÄVÄT - VIRKBY KULTURVÄNNER RY                         

Jäsenkirje 1/2021

Arvoisa Kulttuurin Ystävä,

Jo pitkään AVI:n asettamat koronarajoitukset ovat tehneet kokoontumiset haasteelliseksi ja yhdistyksemme ei ole voinut toimia siten kuin olemme tottuneet. Sääntöjen mukaisesti kevätkokouksen viimeinen mahdollisuus olisi 31.5. Hallitus haluaa näin lähestyä kaikkia yhdistyksen jäseniä, koska kokoontumiskielto on edelleen voimassa, ja tiedämme että monille etäkokous voi olla ylivoimainen tehtävä.

Sääntöjen mukaisesti hallitus on tarkistuttanut yhdistyksen taloudenpidon ja toiminnan, eikä toiminnantarkastaja löytänyt huomautettavaa.

Ideoita loppuvuoden toiminnalle meillä on lukuisia. Valitettavasti olemme riippuvaisia tulevaisuudessakin AVI:n määräyksistä. Seuratkaa ilmoituksiamme.

Joka tapauksessa on sovittu näyttelystä: ”Kuninkaantien kartanoiden puutarhat” 18.8.–5.9. Tämän järjestämme yhteistyössä Kuninkaantie ry:n ja Lohjan Oppaat ry:n kanssa.

Mikäli syksyllä taas voidaan kokoontua keskiviikkoiltaisin, teemaillat jatkuvat kuten tähän asti.

Kässäriläiset myös odottavat innolla, voidakseen jatkaa toimintaansa.

HALLITUS

 

VIRKKALAN KULTTUURIN YSTÄVÄT - VIRKBY KULTURVÄNNER RY                        

Medlemsbrev 1/2021

Ärade Kulturvänner

De Covid -19 restriktioner som Regionförvaltningsverk (RFV) har infört har gjort sammankomsterna utmanande och vår förening har inte kunnat fungera som tidigare. Enligt föreningens regler skall vårmöte hållas senast den 31 maj.

Styrelsen vill nu kontakta föreningens alla medlemmar på detta sätt, eftersom församlingsförbud fortfarande är i kraft och vi vet att ett distansmöte är ett omöjligt alternativ för många.

I enlighet med föreningens regler har styrelsen låtit granska föreningens ekonomi och verksamhet. Verksamhetsinspektören har inte hittat några invändningar.

Föreningen har gott om idéer för resten av året. Tyvärr är vi dock även i fortsättningen beroende av RFV:s restriktioner. Följ vår annonsering.

Hur som helst har Virkby Kulturvänner kommit överens om en utställning ”Trädgårdar vid Kungsvägens gårdar” (Kuninkaantien kartanoiden puutarhat) 18 augusti – 5 september 2021. Vi arrangerar utställningen i samarbete med Kungsvägen rf och Lohjan Oppaat ry.

Om sammankomster är tillåtna under hösten fortsätter onsdagens temakvällar som tidigare.

Kässäriläiset ser även emot att kunna fortsätta sin verksamhet.

STYRELSE

                                                                 

HUOMIOI!

Jos et ole saanut toukokuussa 2021 jäsenkirjettämme, meillä ei todennäköisesti ole yhteystietojasi. Ole ystävällinen ja ilmoita ne käyttäen ANNA PALAUTE -välilehteä, soittamalla (0400-475180) tai sähköpostitse tulosenantti@gmail.com.


t. VKY tiedotus