Kerro käynnistäsi
Meistä olisi todella mukavaa saada palautetta, olivatpa ne nyt sitten ruusuja tai risuja. Kerro täällä mielipiteesi erilaisista tilaisuuksistamme tai vain muuten kerro terveisesi. Hyviä ideoita uusiin toteutettaviin keskiviikkotapahtumiimme 2019 ovat myös hyvin tervetulleita.

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja Lavikko Riitta, 1. heinä, 2022
Uusi osoitteeni on
Laurinkatu 34 as 4
08100 Lohja


Sähköposti:
Kirjoittaja Kotisivuvastaava, 11. marras, 2020
Hei Mia
Hyvän idean annoit, kiitos. Enää ei puutu kuin idean toteutttaja. Koska todennäköisesti tunnet asiaa tarkemmin, kysynkin, voisitko sinä otttaa sen hoitaaksesi ja toteuttaa. Kaikki apu on tarpeen, koska toimintamme tällä hetkellä (kin) on VKY:n hallituksen varassa. Myös tieto/taito ko. idean toteuttamiseen puuttuu.
Ystävällisesti


Kirjoittaja Mia Kippilä, 11. marras, 2020
Hei
Teillä on tänään mielenkiintoinen luento kuninkaantien kiehtovista kartanoista.Näin korona aikana olisiko mahdollista jos ei nyt niin tulevaisuudessa esittää luennot myös etäyhteyksin esim.teamsin kautta.Näin mahdollistettasiin saatavuus myös suuremmalle yleisöjoukolle.


Sähköposti:
Kirjoittaja Kimmo Sundström , 14. kesä, 2019
Järjestetäänkö tänä kesänä retkeä Järnefeltin Rantalaan? Viime vuonna retki oli 8.8.


Sähköposti:
Kotisivu: Vantaa
Kirjoittaja Inkeri Toikka, 14. touko, 2019
Rebecca Hellmanin konsertti 12.5.2019
Haluan ilmaista ihastukseni eilisestä konsertista ja koko tilaisuudesta Kässän talossa. Harmittaa vaan, että jäyhänä suomalaisena en lentanyt taiteilijan kaulaan ja kiittänyt häntä. Hänen taiteensa ja viehättävä olemuksensa tekivät minuun syvän vaikutuksen.


Sähköposti:
Kotisivu: Rautatienkatu 7 as 10, 08100 Lohja
Kirjoittaja Michaella, 13. elo, 2018
Hyvä Lohja, Bra Lojo!


Sähköposti:
Kirjoittaja Carola, 15. maalis, 2017
Olisiko tuo tämäniltainen (ke 15.3.2017) filmi-ilta Kalkkipetteristä uusittavissa joskus myöhemmin? Mielelläni olisin nähnyt sen, mutta päällekkäisen menon vuoksi en voi osallistua tänään.. Vai löytyykö elokuva jostain muualta?


Sähköposti:
Kirjoittaja Jyrki Ovaska, 10. tammi, 2013
Juha Kares piti mukaansa tempaavan esitelmän koiran jalostuksesta 09.01 2013.Todella hyvä ja täyttä asiaa.Kiiiiiiitoooooos!!!!!


Sähköposti:
Kirjoittaja Hilkka-Mari Lehto, 15. helmi, 2012
Onpa teillä miellyttävät sivut! hyvät konsertit ja Antin kanssa oli kivaa viime syksynä. saapa nähdä jatkuuko yhteistyö ja melkein on pakko harkita jäsenyyttä, siis harkita.
terveisin "Sareenska"


Sähköposti:
Kirjoittaja Jarmo Niemi, 20. tammi, 2011
Aikamatka Kievarinmäelle ja Kyrkstadin maisemiin oli mielenkiintoinen. Kieverinmäen uudemmissa taloissa asuneena ja "uudempaa" tilannetta kokeneena oli mukava nähdä, että monia vanhempaa Kievarinmäkes kokeneit oli useita paikalla tuomassa mukaan omia kokemuksiaan.
Sähköposti:
Kirjoittaja mirva ruohonen, 30. marras, 2010
Kiitos erilaisista lastentapahtumista, joita on Kässän Talossa järjestetty. Ovat kaikki olleet hyvin onnistuneita ja ODOTETTUJA!
Sellaisia lisää, kiitos.Sähköposti:
Kirjoittaja Antti Tulonen, 18. marras, 2010
Kiitos Daniela palautteestasi. Olemme Kulttuurinystävien hallituksessa
todella onnellisia, että tapahtumamme huomataan ja niihin ideoimamme aiheet antavat kuulijalle hyvän mielen lisäksi innostuksen tulla uudelleenkin. Tulehan joskun kuuntelemaan myös joka toinen sunnuntai järjestettäviä konsertteja. Teemme yhteistyötä Sibeliusakatemian kanssa, joten sunnuntaimatineoidemme taso on ollut hyvinkin korkeatasoista.

Kultturellista talvea Helsingiuksentielle!

VKY


Kirjoittaja Daniela Persin, 17. marras, 2010
Kiitos tämäniltaisesta paikallishistorianluennosta. Näin Helsingiuksentiellä asuessani oli todella mielenkiintoista kuulla kuka kyseinen herra oikein oli. Teki mies vaikutuksen saavutuksillaan. Kuulen mielellään muistakin paikallisista vaikuttajista, joten jos vaan huomaan tilaisuuden ja kynnelle kykenen, niin tulen.


Sähköposti: